Min story

Gilla Kommunikation startande som en blogg 2011. Jag ville ha en plattform där jag kunde få utlopp för mina tankar och min passion kring ämnet kommunikation, PR, marknadsföring och sociala medier. Det blev också ett sätt att leva som jag lär. Bloggen växte jämte att jag jobbade som PR-konsult och senare PR Director på olika kommunikationsbyråer.
Bloggen Gilla Kommunikation har hamnat på topplistan bland de största kommunikationsbloggarna i Sverige och även blivit utvald som en av de trettio mest inspirerande bloggarna i arbetslivet.

Idag driver jag bolaget Gilla Kommunikation AB på heltid. Jag jobbar strategiskt och operativt med uppdrag inom PR, sociala medier och kommunikation.

Hur ser jag på kommunikation?
Jag tror på kreativ kommunikation och tänker kanaloberoende. Jag anser att bästa budskapet kommer fram i ett integrerat kommunikationstänk där man väljer kanal efter mål, och inte tvärtom. Bra kommunikation kopplas ihop med affärsnytta och långsiktiga mål.

Nomineringar
Under 2012 gjorde jag tillsammans med Leif Denti, doktorand i psykologi vid Göteborgs Universitet, Sveriges största Facebook-studie som går att ladda ner under fliken Facebook-rapport.

Fem år i rad, 20122013, 20142015 och 2016, har jag blivit nominerad  till Cision Influencer Award. En utmärkelse som går till den konsult inom PR och kommunikation som har fått mest genomslag för sitt engagemang i traditionella, digitala och sociala medier.

Jag föreläser ofta och gärna om ämnen som rör PR, kommunikation, sociala medier och digital utveckling.

Hör gärna av dig om du vill prata kommunikation, ta en kopp kaffe eller bara säga hej.
ida@gillakommunikation.com
0709-134037