Jag är tillbaka från en härlig helg i Barcelona med massor av ny inspiration. Det är i storstäder med puls, mode, shopping, kultur, nattliv, god mat och vin man hittar de bästa idéerna. Min favorit från resan är butiken Happy Pills, ett genialiskt namn på en fantastisk idé.

Happy pills är en godisaffär som det idag finns tre stycken av i Barcelona, och ingen annanstans vad jag förstod. Godiset man köper lägger man i medicinburkar och askar med en ettikett där det står vad just denna burk är för. Det är bara fantasin som sätter stopp vad de glada pillrena ska motverk – ”A bad hair day”, ”A sunday without football”, ”Pink clouds for grey days”, ”Man flu”.

Godiset är kanske inte det godaste, men designen och konceptet desto bättre. Snyggare godis än så här går inte att hitta. Och med små Happy Pills överallt tror jag nog att dagarna blir lite roligare!