Sitter på tåget hem efter två fullmatade dagar i Stockholm. Staden där det händer… Igår Spinngalan och idag finalen av Årets Bak- och Dessertmästare.

Jag var ju nominerad bland Topp 5 PR Influence Award 2012 på årets Spinngala. Ett pris som jag är rejält stolt att vara nominerad till. Jag hade inga stor förhoppningar att ta hem vinsten, med kollegor (låter mycket trevligare än konkurrenter) som Brit Stakston, Paul Ronge, Jerry Silwer och Staffan Dopping, så var det en tuff match. Mycket hedrande att bli omnämnd med personer som både inspirerar och influerar mig i mitt dagliga arbete.

Brit Stakston tog hem vinsten. Både välförtjänt och inte så förvånande, man kallas inte sociala mediers drottning för inte. Men jag tillåter mig själv att kalla mig prinsessa i sammanhanget;)

Volontairs kampanj Curators of Sweden för Svenska Institutet och Visit Sweden var den mest prisade kampanjen på galan och vann guld i Årets Nyskapare, Årets Word-of-mouth kampanj och Årets kampanj i Sociala medier. Det är tydligt är det att det är ett fåtal byråer som regerar på Spinngalan, Prime hade överlägset flest kampanjer representerade, tillsammans med Jung Relations och Deportivo tog de också hem flest priser.

Jag åkte hem från galan med riktigt blodad tand och bestämd över att ha med mig ett pris hem nästa år!