Nya appar poppar upp här och där. Vissa av dem kanske inte kommer att slå stort men ändå har en grundidé som ligger i linje med framtiden. Glia är den typen av app.

Glia matchar konsumenter med företags värderingar så att man vet att man handlar på rätt ställe. Det här är något som verkligen ligger i framtiden. Vi blir allt mer medvetna som konsumenter och företag måste motivera sin existens med något mer än bara produkter eller tjänster. Vi vill handla från företag som faktiskt bryr sig. Om miljön, människor, anställda, samhället i stort och inte minst om framtiden. Företags värderingar kan avgöra var konsumenter handlar, det har Glia tagit fasta på.

Vi har redan sett tjänster som aVOID och Slavery footprint som hjälper konsumenterna hålla sig borta från produkter som förknippas med tvångsarbete eller barnarbete. Glia är nästa steg.

Glia – An Introduction from Glia on Vimeo.