Jag lyssnade på en podd, uppmaningen var – skriv en to do-lista med vad du skulle göra om du inte var rädd. För rädslan begränsar oss i allt vi vill göra. Vad hamnade på min lista?

Det har funnits i mina tankar under några år, att driva eget på heltid. Vara min egen chef, styra min tid och inte minst låta mina egna värderingar lotsa vardagen. Kunna fokusera 100 procent av min energi på projekt. Jobba närmare mina kunder, vara kreativ på fler plan och utveckla delar och nya kompetenser som jag är nyfiken på.

Att hoppa, våga ta steget, att frilansa och jobba som egen företagare är spännande men minst lika skrämmande. Men under mammaledigheten har jag fått möjligheten att testa och insett att det passar mig bra. Till och med väldigt bra. Personalansvar är absolut något som jag älskar och skulle vilja utveckla mer. Men just nu, just där jag är i livet, så tror jag den delen får pausa i förmån för annat.

Och man får ändra sig. Om ett par månader kanske jag väljer en annan väg, men det är okej. Varje steg man tar får oss att växa och lär oss nya saker. Endast om vi stannar upp slutar vi att utvecklas. Det farligaste som kan hända.

Jag är nu kommunikatör, PR-konsult, social media strateg, skribent och föreläsare. Jag är min egen chef, mina närmaste kollegor är två labradorer, kontoret är överallt och med mig på resan har jag fantastiskt härliga människor och kunder. Nu kör vi!