Hellmann’s real mayonnaise är en fin premiumprodukt från USA och amerikanarnas favoritmajonnäs. Man är också den riktiga originalmajjon med över 100 år på nacken. De flesta som jobbar med mat älskar Hellmann’s produkter. Men vi vill ju såklart att även andra ska uppmärksamma Hellmann’s möjligheter och goda smaker.

Som äkta amerikan så firar man såklart Thanksgiving. En tradition vi vill ta till Sverige. Thanksgiving firas tillsammans med de närmsta – familj som vänner för att vara tacksam över det som man har. Så igår firade Hellmann’s Thanksgiving med bloggare i Stockholm (som en stor bloggfamilj tänkte vi) på American Table. Marcus Samuelsson stod för maten, och såklart hade vi riktigt, riktigt trevligt.


Mr Hellmann him self var såklart med på festligheterna.

De fina bilderna är tagna av Mini Gemoll och Hanna Stefansson.