Skärmavbild 2013-05-21 kl. 11.52.55

Jag blir lycklig av bra kommunikation. Jag blir ännu gladare när det är kommunikation för ett gott ändamål. Därför så känns Erikshjälpens nya kampanj ”Inte till salu” som något som måste lyfta.

Varje år blir cirka 1,2 miljoner barn offer för människohandel. För att skapa engagemang och belysa det startar Erikshjälpen nu kampanjen “Inte till salu”. Som en del i kampanjen öppnar Erikshjälpen den 28 maj – 9 juni en pop up-butik på varuhuset PUB i centrala Stockholm. En rad kända svenskar medverkar i kampanjen och stödjer Erikshjälpens arbete. Alla medverkande har skänkt unika plagg som kommer att finnas till försäljning i butiken. Pop up-butiken är även fylld med ett handplockat sortiment hämtat från Erikshjälpens second hand-butiker runt om i landet.

Julia Frej, Petter, Carina Berg och Musse Hasselvall medverkar även i en film där de berättar om sina bidrag till pop up-butiken och hur de hjälper till att skapa engagemang kring “inte till salu”. Plaggen som presenteras i filmen kommer att auktioneras ut. Bud kan lämnas genom kampanjsidan som du hittar här. Om man inte har möjlighet att ta sig till pop-up butiken så finns även en onlinebutik: intetillsalu.tictail.com

#intetillsalu from intetillsalu on Vimeo.