Skärmavbild 2014-12-11 kl. 14.14.22

Även om våra sociala kanaler är som skräddarsydda nyhetsflöden så är det svårt att hinna konsumera allt. Den tråkiga sanningen är ju att man gör annat än bara sitta på sociala medier 🙂 Jag upplever att masskommunikationen av nyheter i sociala medier gör att man får en bred överblick (rubriker) men sällan en djupare kunskap om varje nyhet. Ibland kan jag också uppleva att alla nyheter i mina sociala flöden gör att jag inte tar till mig någonting alls. Det blir för mycket för att jag ska kunna sortera ut enstaka delar. Det här är ett problem, jag har allt mindre tid och allt mer att hålla koll på.

Lösningen är inte helt enkel och jag inser att jag måste strukturera upp mina nyhetsflöden/sociala medier betydligt bättre. Det jag kan känna det senaste är att nyhetsbrev fått en revival i min värld. Högkvalitativa nyhetsbrev som utkommer några få utvalda gånger under veckan är för mig ett perfekt komplement. Min favorit just nu är Springwise som samlar globala nyheter inom teknik och trender. Deras nyhetsbrev en gång i veckan ger en bra överblick.

Har du nyhetsbrev som du tycker man måste prenumerera på?