I veckan presenterades de nominerade i Gyllene Hjulet, tävlingen där Sveriges bästa event och sponsring utses. Vi är representerade i årets event B2C med kampanjen ”Let´s celebrate Thanksgiving with Hellmann’s”.

Hellmann’s majonnäs är ett relativt okänt varumärke i Sverige. Med en liten budget ville vi lyfta majonnäs och göra det relevant. Vi såg en möjlighet för det amerikanska varumärket att ta ett helhetsgrepp kring Thanksgiving i Sverige. Genom att placera produkten i rätt miljö, med rätt trendsättande personer serverad på en av Stockholms bästa restauranger ville vi addera fler värden till majonnäs och Hellmann’s varumärke.

Kampanjen består av tre delar – en Thanksgiving-middag på American Table med handplockade bloggare och profiler, Thanksgiving-middagar hemma hos noga utvalda bloggare och en Thanksgiving-tävling i sociala medier.

Det som känns extra roligt i den här kampanjen är att det är ett bra exempel på hur bra det kan bli när man jobbar integrerat och tätt tillsammans i alla nivåer.