I onsdags anordnade vi den årliga thanksgiving middagen åt Hellmann’s. Fjolårets middag och kampanj nominerades i Gyllene Hjulet. Det känns som det här året blev ännu större succé.

Vårt uppdrag är att göra Hellmann’s varumärke mer etablerat och få folk att använda majonnäs i fler sammanhang, precis som i USA. Hellmann’s amerikanska ursprung genomsyrar alltid vårt arbete och thanksgiving känns som en självklar högtid att fira. Thanksgiving står för fina värden, vi vill att middagen ska inspirera fler att samla familj och vänner för att äta gott och vara tacksam för det man har. Särskilt den här tiden på året. På gästlistan stod kända mode- och musikprofiler och årets meny tolkades och tillagades av Jonas Cramby. Självklart hade Hellmann’s en central roll i alla rätterna.

hellmannstg-69

hellmannstg-39

hellmannstg-44

hellmannstg-32 hellmannstg-7

hellmannstg-29hellmannstg-15 hellmannstg-48

hellmannstg-21hellmannstg-17
hellmannstg-33

hellmannstg-46hellmannstg-74

hellmannstg-1

hellmannstg-98