BT

Borås Tidning 2014-11-06

I förra veckan gjorde Borås Tidning en kort intervju med mig angående att jag är nominerad i Cision Influencer Award för tredje året. Jättekul! Jag pratade på (som vanligt:) och att det sen skulle sammanfattas på några få rader blev inte enkelt.

Två saker pratade jag främst om i intervjun:
1. gör det du älskar för då blir du bra på det. Har du en passion och brinner för något då är det mycket som ska hända om du inte blir duktig på det. Det handlar om att jobba medströms och låta människor växa och utveckla det som de redan är bra på än att tvunget bli bra på sånt man inte kan. Hitta en arbetsgivare som låter dig få utrymme och möjlighet att utveckla din passion.
2. Jag tror inte att intresse för sociala medier handlar om just sociala medier. Själv har jag ett driv att vilja förstå och förändra. Men mitt intresse för människor och relationer är grunden. Och att jag är sjukt nyfiken:) Studien kring Facebook var ett sätt att ta mitt intresse för sociala medier, människor och kommunikationer ett steg till.