Om jag skulle leva som jag lär borde jag följt min publikationsplan för innehåll här på bloggen, men tiden att skriva har inte funnits. Mitt fokus har varit på att leverera istället och just därför har blogginläggen varit få.

Senaste året så har tiden till Gilla Kommunikation minskat en del, jag har begränsat mina uppdrag, föreläst betydligt mindre och försökt fokusera mer på ett nytt bolag och varumärke som jag äger, bygger och driver tillsammans med min kompanjon Mats.
Shiro&Malou är ett resultat av bristen på snygga och väldesignade hundprodukter för det moderna hemmet. Det började med hundsängar men idag har vi fler produkter. Fokus på den medvetna hunden och ägaren som bryr sig om design, funktion, kvalitet och miljö och som vill betala ett rimligt pris.

Shiro&Malou är ett av de mest lärorika projekt jag jobbat med senaste åren, jag lär mig och utvecklas varje dag. Det är en pågående resa som oavsett hur den slutar kommer ha gett mig mer i erfarenhet än de flesta andra saker jag gjort. Ett naturligt steg i min utveckling och som gör mig till en ännu bättre och mer förstående konsult. Speciellt i entid då detär svårt att veta vart vi är på väg, vilka strategier som är vägvinnande och hur morgondagens butiker kommer att se ut. I kampen om konsumenternas knappa tid försöka få dem att besöka just vår butik och vårt varumärke. Vilka är de rätta distributionssätten? Hur skapar vi ett varumärke som skapar mer värden än där bara köpet avgörs av pris?

Att driva ett varumärke är att jobba dygnet runt. Att vara designavdelning, produktionsavdelning, marknadsavdelning och kundtjänst är också en erfarenhet, inte minst i att prioritera. Sociala medier idéer kan testas direkt och effekten av synkade kommunikationsinsatser har aldrig varit tydligare.

2017 var vårt första år, vi sålde totalt produkter till 12 olika länder, och i år satsar vi på att tredubbla vår omsättning.  Oavsett om vi lyckas eller inte så är kunskapen jag får oersättlig.

För varje dag får jag ny kunskap som gör mig till en bättre rådgivare för andra företag och kunder. Inte minst förståelse för de utmaningar som moderna, växande organisationers står inför varje dag. Jag skulle vilja säga att jag har en ännu större helhetsförståelse OCH detaljförståelse. Min nyfikenhet är helt klart min styrka precis som jag är naivt orädd ibland, för det ger mig möjligheter som det här.

Följ med oss på resan – shiromalou.se
.